..NE DERSİNİZ?..

PAYLAŞMAYI VE PAYLAŞMAMI ARZU ETTİĞİNİZ TASARIMLAR,GÖRSELLER, EV OFİS BAHÇE YANİ DEKORASYONA VE YA YAPTIĞINIZ İŞLERİNİZLE İŞ YERLERİNİZLE İLGİLİ WEB ADRESLERİNİZİ DAİR NE VARSA PAYLAŞABİLİRSİNİZ BLOGDA YERİNİZ HER ZAMAN VAR!..

BİR MAİLLE ULAŞABİLİRSİNİZ..
kiymetbozkurt@gmail.com

16 Nisan 2009 Perşembe

..AYDINLATMA..






Benim ilgi alanıma giren ve bir mekanın en önemli unsuru olduğunu düşündüğüm şık aydınlatmalar.. Taşlı olanlar hem mekana ekstra ışıltı veriyor hem de şıklık katıyor..Evimde de benzer bir modelini kullandığım bu taşlı avizeleri kullanmayanlara şiddetle tavsiye ederim..

Zaman zaman kendim ve başkaları için tasarladığım modelleri yapmak benim için gerçek bir terapi ve keyif..

8 yorum:

çınar dedi ki...

merhaba siteyi takip etmeye çalışıyorum evlenmek üzere olan biri olarak eşya almadan önce siteden fikir ediniyorum. bu avizelerçok güzel.. fotoların hangi mağazalardan olduğunu yazarsanız çok sevinirim. benim eşya alırken işimi biraz daha kolaylaştırırsınız. birde tavsiye edeceğiniz mağazalar varsa çok memnun olurum

Zamandan Sızan dedi ki...

ÇINAR..
NEREDE YAŞIYORSUNUZ?VE HANGİ KONULARDA YARDIM İSTİYORSUNUZ? KONU AYDINLATMAYSA 1 TANESİ HARİÇ GERİSİ BENİM ÜRETİMİM..BLOGDAKİ KAYNAKLAR GENELLİKLE YABANCI MENŞEYLİ..CEVAPLARSANIZ AYDINLATMAYA ÇALIŞIRIM..

Kelebek Butik dedi ki...

ellerinize sağlık gerçekten çok şıklar!

aydınlatma gerçekten çok büyük farklar yaratan bir unsur, odanın amacı ve dekoru gibi pek çok unsur göz önünde tutularak doğru aydınlatma yöntemi seçilmeli diye düşünüyorum.

Zamandan Sızan dedi ki...

MAHNİTA..
SİZE KATILIYORUM..VE TEŞEKKÜR EDİYORUM..

Zamandan Sızan dedi ki...

MAHNİTA..
SİZE KATILIYORUM..VE TEŞEKKÜR EDİYORUM..

KokoSh dedi ki...

aydınlatmaların hepsi birbirinden güsel çok beğendimm

Zamandan Sızan dedi ki...

CDM..
TEŞEKKÜRLER PAYLAŞIMINIZ İÇİN..

Sitare dedi ki...

demek biri hariç sizin tasarımınız vay be hem zevkli hem bilirkişisiniz demek.gerçekten çok beğendim.hem sizi hem sitenizi.